Om oss

Välkommen till Lomma Yoga Center


Vår vision är att så många som möjligt ska upptäcka yogans magi och inspireras till ett mer hållbart sätt att leva. Med kvalitet, passion och glädje vill vi inspirera till balans samt mental och fysisk styrka för alla – både för nybörjare och vana yogis. Våra yogaklasser leds av utbildade yogalärare.


Lomma Yoga Center har flyttat till Grohuset i Alnarp. Det är en vacker yogashala med härlig rymd och med stora glasdörrar som ger en upplevelse av direkt kontakt med naturen. Grohuset är en alldeles nybyggd fastighet i hjärtat Alnarp. Du hittar oss på  Växthustvägen 5.
Parkering finns precis bredvid och det går regelbundet bussar till Alnarp från Lund, Lomma och Malmö. 


Yogaklasserna sträcker sig från lugnare till mer dynamiska. Men oavsett om du kommer till oss för att bli starkare, smidigare eller söker ett sätt att varva ner så är du varmt välkommen.Det är vi som är dina yogalärare

Jag är Helene

 

Välmående, hälsa och balans är något vi alla vill uppnå så att vi känner oss energifyllda och tillfreds med livet. För mig är yoga vägen dit. Jag älskar Yoga.
Yoga och träning  ska vara med lekfullhet, glädje och balans. 

Genom yogan upplever jag ett lugn och välmående på flera plan och det ger mig en bättre kännedom om mig själv och min kropp. I yogan har jag fått verktygen för att finna en balanserad och hållbar livsstil. Det här vill jag dela med mig till dig.

 

Jag är certifierad Global Yogalärare,  och med bred och grundlig utbildning i olika former ; globalyoga, globalyoga fördjupning, poweryoga, hathayoga, PT yoga och Yinyoga. Vilka klasser håller jag ?


- Yoga  Flow  

 

- Yin Yoga 

Jag är Mats


Jag är en tidig 60-talist. Aktiv motionär som blev förälskad i Yoga efter fyllda 50. Certifierad Global Yoga lärare. 


Det finns många bra saker med yoga som jag vill dela med mig till dig som är påg/man/kille/ eller herre. Till tonerna av lite go musik jobbar vi med andningsteknik, asanas och avslappning. Det blir även lite yogafilosofi där det passar.


För yoga handlar inte om att du skall nå dina tår.

Yoga handlar om vad du lär dig på vägen dit.


Vilka klasser håller jag?


- PågaYoga Basic  


- PågaYoga Flow