Om oss

Välkommen till Lomma Yoga Center


Vår vision är att så många som möjligt ska upptäcka yogans magi och inspireras till ett mer hållbart sätt att leva. Med kvalitet, passion och glädje vill vi inspirera till balans samt mental och fysisk styrka för alla – både för nybörjare och vana yogis. Våra yogaklasser leds av utbildade yogalärare.


Lomma Yoga Center håller till i Kryssarklubbens lokaler, som ligger vackert beläget i Lomma hamn. Vi har även yoga i Hälsohusets  lokaler i Alnarpsparken.    


Yogaklasserna sträcker sig från lugnare till mer dynamiska, det finns också klasser för barn. Men oavsett om du kommer till oss för att bli starkare, smidigare eller söker ett sätt att varva ner så är du varmt välkommen.


Mats, Heléne, Irene och Erika

Det är vi som är dina yogalärare

Jag är Helene

 

Välmående, hälsa och balans är något vi alla vill uppnå så att vi känner oss energifyllda och tillfreds med livet. För mig är yoga vägen dit. Jag älskar Yoga.
Yoga och träning  ska vara med lekfullhet, glädje och balans. 

Genom yogan upplever jag ett lugn och välmående på flera plan och det ger mig en bättre kännedom om mig själv och min kropp. I yogan har jag fått verktygen för att finna en balanserad och hållbar livsstil. Det här vill jag dela med mig till dig.

 

Jag är certifierad Global Yogalärare,  och med bred och grundlig utbildning i olika former ; globalyoga, globalyoga fördjupning, poweryoga, hathayoga, PT yoga och Yinyoga. 


Detta året väljer jag att donera överskottet från mina yoga klasser till förmån för Världsnaturfonden.

 

Vilka klasser håller jag ?


- Global Yoga Basic

- Global Yoga Flow

- Yin Yoga 

Jag är Erika


Efter många år av intensiva studier, extrajobb och ideellt samhällsengagemang kände jag en stark längtan efter något eller någonstans där jag kunde landa och finna lugnet. Jag testade yoga, men det var verkligen inte kärlek vid första ögonkastet. Under min första klass var jag uttråkad, hade svårt att vara stilla och tusen tankar malde i huvudet på mig. Trots det så var ändå något som lockade mig tillbaka till mattan, gång efter gång. Tillfredsställelsen av att få vara i nuet, att lyssna inåt och känna efter hur jag mår exakt i stunden kom först flera år efter regelbundet yogautövande. Idag är yoga en stor del av mitt liv, yogamattan är min trygghet, pausknapp och källa till glädje.

 

Ibland önskar jag att jag haft yogan i mitt liv så mycket tidigare, kanske redan som barn. Jag brinner för barn och ungas hälsa och rättigheter och arbetar med just detta. Jag har nyligen utbildat mig till barnyogaledare för att jag vill hjälpa barn hitta sitt inre lugn, uppmuntra dem till att behålla det naturliga andetaget, men framför allt att låta dem veta att de är värdefulla och helt fantastiska precis som de är!

 

I mina klasser använder jag mig av kreativa yogasagor som stärker både kropp och sinnen.

 

Vilka klasser håller jag? 

- Workshops Barnyoga och Familjeyoga


Jag är Mats


Jag är en tidig 60-talist. Aktiv motionär som blev förälskad i Yoga efter fyllda 50. Certifierad Global Yoga lärare. 


Det finns många bra saker med yoga som jag vill dela med mig till dig som är påg/man/kille/ eller herre. Till tonerna av lite go musik jobbar vi med andningsteknik, asanas och avslappning. Det blir även lite yogafilosofi där det passar.


För yoga handlar inte om att du skall nå dina tår.

Yoga handlar om vad du lär dig på vägen dit.


Vilka klasser håller jag?


- PågaYoga Basic

- PågaYoga Flow


Jag är Irene


Under år 2016 upptäckte jag yoga, då var jag trettio år gammal. Mina barn Khloe var fyra och dottern Celine var två.


Att stiga in i rollen som mamma var en fantastisk men även för mig även en omtumlande upplevelse. Efter graviditen och de följande första åren som småbarnsförälder stod det klart för mig - jag behövde hitta mig själv igen.  Jag ville må bättre och prövade allt. Det enda som fungerade för mig var yoga och det kom att bli både min medicin och terapi. Yogan gav mig nyfunnen energi och verktyg för att minska inre stress.


Efter att under flera år ha yogat tillsammans med barnen på mitt eget sätt så tog jag steget för att utbilda mig inom barnyoga. Mitt första uppdrag var att leda yogaklasser för 40 olika barn och ungdomar i åldrarna 6-16 år i 2 veckor under deras tennisläger i Lomma. I mina barnyoga klasser vill jag ge barnen fullt fokus och ge dom verktygen att hitta alla fördelar som yogan ger.


Jag är övertygad om att min historia sett annorlunda ut om jag funnit yogan tidigare i livet. Nu vill jag ge barnen den möjligheten.


Besök min hemsida för mer information: http://www.irenetoreheim.com/children-yoga-classes.html

Instagramkonto: thechildpose


Vilka klasser håller jag ?

Barnyoga 

Workshops Barnyoga och Familjeyoga