Frågor och svar

Vanliga frågor och svar

 

Behöver jag boka klasser?

 

Ja, alla kurser bokas via vårbokningstjänst Boka Direkt. 
Skulle det uppstå problem med bokningen så vänligen kontakta oss på 072-050 51 58 eller på vår email: info@lommayogacenter.se  

 

Betalning


Du kan betala via Swish 123 21 43 147 eller via bankgiro 141-2733. Vi hanterar inte kontanter.

  

Vad ska jag ha på mig?


I yogan är det vanligaste är att praktisera barfota för att kunna hålla en bra direktkontakt med mattan. För att skapa bästa förutsättningar för rörlighet så är det bra med bekväma kläder. Även en varmare tröja kan vara skönt att ta på sig när vi på slutet varvar ner med en avslappning. Tänk på att undvika starka dofter som parfym, liniment m.m

 

Skador


Meddela oss om du har någon skada eller om det är något annat vi bör veta och ta hänsyn till.
 

Vatten och mat


Du bestämmer själv om du vill dricka vatten under klassen men det är också bra att fylla på med vätska innan och efter klassen. Kom inte på helt tom mage men som vid annan träning känns det bäst om man inte har ätit precis innan klassen.

 

När ska jag vara på plats?


Vi öppnar salen cirka 15 minuter innan klassen startar och du är varmt välkommen in redan då för att rulla ut din matta och landa en stund innan vi börjar. Kom i god tid så får du och de andra bästa starten på klassen. Med respekt för dig och dina kurskamrater sker inte insläpp efter att klassen börjat.

 

Finns mattor och filtar?


Har du en egen yogamatta så ta gärna med den, så vet du säkert att du har en matta som du trivs med. Vi har också  några yogamattor för utlåning. Det finns även klossar, filtar och bolster . 

Ombyte


Det finns toalett i lokalen och den kan användas för ombyte. 

  

Vad har ni för åldersgräns?

Från 13 år får man träna hos oss tillsammans med en vuxen. Från 16 år är man även välkommen på egen hand. Men fråga oss gärna.

 

Kan man nyttja sitt friskvårdsbidrag hos er?


Ja, självklart kan du använda ditt friskvårdsbidrag till att yoga hos oss! Säg bara till om du behöver kvitto för det så ordnar vi det.
Vi har även möjlighet att fakturera yoga som är i Kursformat.

  

Bokningsvillkor


Kurser/Workshops/Events betalning sker i samband med bokning. Kan avbokas upp till två veckor innan start. Plats kan överlåtas.

Vid sjukdom betalas avgiften tillbaka vid uppvisade av läkarintyg. 

Se vidare allmänna villkor i vår bokninstjänst, Boka Direkt.


Barn


Vi tycker om barn, men tyvärr finns det ingen möjlighet att ha med barn i yogalokalerna under tiden

du själv yogar.